BAZAR NÁBYTKU - Bazar nábytku i ikea bazar



Je nám líto, ale inzerát se již v bazaru nenachází.
Vypršela jeho platnost nebo byl smazán. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Archiv: BUK MASIV - OBÝVACÍ STĚNA GERMANY - ZDARMA DOPRAVA - [19. září 2014]


Luxusní obývací stěna Melisa jádrový buk masiv - AKCE DOPRAVA ZDARMA

Jedná se o kompletní výrobní program \"Nábytek z masivu\"


Obývací stěna obsahuje:

1 x Skleník - 2 x variabilní foch (možnost obrácení dvířek)
1 x Nástěnnou poličku
1 x Tv stolek - 2 x zásuvka, 2 x otevřený prostor pro video, audio...atd.
1 x Knihovnu s dvířky, 1 x variabilní foch
Stěna Melisa - rozměry: š - minimálně cca 261cm, v - variabilní, h - 40cm

Rozměry jednotlivých částí:
Skleník vlevo: š - 87cm, v - 136cm, h - 40cm
Televizní stolek: š - 127cm, v - 46cm, h - 40cm
Nástěnná polička: š - 125cm, v - 26cm, h - 23cm
Knihovna/skříň: š - 47cm, v - 136cm, h - 40cm

Korpusy obývací stěny jsou vyrobeny z melaminované dřevotřísky odolné proti oděru, přední části jsou z masivního jádrového buku. Nábytek působí velice jemným a krásným dojmem. Stěnu je možné rozmístit v bytě i samostatně. Jedná se o kvalitní německý nábytek, posuny zásuvek jsou na kolejničkách, úchytky jsou kovové - lakované, kompletní spojovací materiál je od fa. Hettich...atd. Vše je včetně kompletního spojovacího a upevňovacího materiálu. U nábytku je konstrukčně možná záměna - obrácení dvířek (levá za pravá a obráceně). Více foto naleznete po rozkliknutí roletky \"Zvolte\". Obývací stěna je provedením shodná s každým nábytkem v provedení Jádrový buk masiv. K této obývací stěně je také vhodná komoda Melisa (133 x 82cm, h - 44cm) v ceně 7.900.-Kč.

Kliknutím je možné přiblížení obrázku pro přesnější detail.

Obývací stěna je dodávána s podrobným obrázkovým návodem na sestavení a českým přinávodem. Jednoduché sestavení - zvládne každý. Baleno v 5 kartonech v demontu. Obývací stěnu zasíláme přepravní službou PPL v ceně 150.- Kč/1 karton.

Dostupnost: NA SKLADĚ


NYNÍ AKCE - FIREMNÍ DOPRAVA NEBO ZASLÁNÍ PO CELÉ ČR ZDARMA !!!



 
© 2007-2024 Soukromá inzerce zdarma a bazar. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzerce | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů v systému Do Bazaru. Jakékoliv kopírování nebo jiné využívání obsahu inzerce Do Bazaru je zakázáno bez souhlasu provozovatele.

Do Bazaru hledáte také pod spojením inzerce zdarma na internetu. Dále také zájemci o automobily hledají inzerce aut všeho druhu. Maminky i tatínci hledají pro své děti mimibazar plný dětského oblečení i hraček. Fauna inzerce je zase určena všem milovníkům zvířat. Můžete zde inzerovat veškerá zvířata. Pro milovníky rychlých strojů a veteránů je určena česká motoinzerce (moto bazar) kde nakoupíte nové i ojeté motorky nebo jejich příslušenství. Náš bazar je určen pro širokou veřejnost, kdy soukromá inzerce a také z části komerční inzerce jsou zdarma. Máte možnost přidávat fotografie k Vašim inzerátům nebo je zviditelňovat pomocí SMS zpráv. Náš bazar můžete navštívit i přes internetovou adresu ebazoš kdy Vás přesměrujeme do našeho bazaru a naleznete tak u nás inzeráty zdarma. Staňte se také našim fanouškem na facebooku a získávejte výhody pro fanoušky profilu.

Slovenská verze inzercie Naše slovenská verze Bazár - inzercia zdarma, navštivte ji také.
0.04